Iklan Terkini

Sertai Kami di Facebook

Monday, September 14, 2015

Promosi Hari MALAYSIA!! (Diskaun 28%)

0 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Ada berita baik daripada tuan Umar Taib...

Beliau akan mengadakan Promosi Hari MALAYSIA selama 3 hari.. Iaitu bermula pada 14 hingga 16 September 2015 untuk produk HOT beliau iaitu promudah.my (Klik Di Sini)   (Jimat 28%)

Dalam tempoh tersebut DVD promudah.my dijual pada harga RM180 saja. 


Ya... Cuma RM180 sahaja... Tak Perlu bayar harga biasa RM250. (Diskaun 28%)

 DVD Promudah.my (Diskaun 28%)

Tetapi tawaran ini hanya diberikan selama 3 hari sahaja...

Selepas itu, harga akan dinaikkan kepada RM200 selama 2 hari sahaja... iaitu pada 17 dan 18 September 2015....

 Promosi DVD Promudah.my

Selepas tamat 18 September 2015, harga akan dinaikkan semula kepada harga asal iaitu RM250....

Berminat nak tahu lebih lanjut?

Klik Link di bawah sekarang!!:

Jom rebut peluang keemasan ini... Sempena harga Promosi yang diberikan oleh tuan Umar Taib... 

Promosi macam ni bukan selalu ada... 

Sekiranya anda terlepas peluang keemasan ini.... Ntah bila tuan Umar akan buat promosi macam ni lagi... Ntah ada, ntahkan tidak...

Kalau anda sanggup tunggu.. tak apa, anda boleh tunggu.... Tapi masa tu tentu anda dah jauh ketinggalan, berbanding mereka yang telah mendapatkan DVD ini sekarang....

Masa tu tentau dah ramai pembeli yang tersenyum gembira meraih hasilnya..... Sedangkan anda baru nak bermula....

Sekiranya anda berubah fikiran, sila klik link di bawah...



0 comments:

Post a Comment

Iklan Paling Diminati..

Iklan Percuma (125X125)

Iklan Percuma (468 x 60)

Lazada Malaysia

Ilmu Pelaburan

Info Keluarga

Pemasaran Internet

Iklan Percuma (150X150)

Ruangan Iklan Secara Percuma Di Blog Discount Hari2

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan Selamat Datang..dan ribuan Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog ini.

Tujuan blog ini diwujudkan adalah untuk memberi peluang kepada orang ramai untuk mengiklankan perniagaan mereka secara PERCUMA..

Kepada rakan-rakan yang berminat untuk meletakkan iklan di blog ini.. jangan segan silu untuk menghubungi saya menerusi email atau menghantar sms kepada saya seperti berikut:

email: nuargto@gmail.com
H/P : 0165425547

Anda boleh menghubungi saya menerusi perbualan telefon hanya apabila berada di luar waktu bekerja. Tetapi saya syorkan anda menghantar sms kepada saya terlebih dahulu..

Pengiklanan di blog ini adalah percuma sahaja. Terdapat 4 ruangan pengiklanan yang boleh anda pilih seperti berikut:

1) Iklan pada Post (boleh letakkan gambar dan penerangan produk/hartanah). Iklan anda akan turut dikongsikan di Fanpage Discount hari2
2) Banner bersaiz 468 X 60
3) Banner bersaiz 150 X 150
4) Banner bersaiz 125 X 125

Iklan anda akan disiarkan selewat-lewatnya dalam tempoh 7 hari selepas maklumat pengiklanan saya terima..

Semoga usaha anda meletakkan iklan di Blog Discount Hari2 akan memberi manfaat kepada anda..

"Blog Discount Hari2 sentiasa berusaha untuk memberikan yang terbaik kepada anda"

Sekian, Terima kasih..

(Muhamad Anuar Bin Marsib)
Admin
Blog Discount Hari2

Koleksi Blog Saya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...