Iklan Terkini

Sertai Kami di Facebook

Friday, June 19, 2015

Pembelian Tudung kanak-kanak secara Online (Diskaun Sehingga 30%)

0 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sekarang ni terdapat banyak pilihan untuk membeli tudung secara Online.

Ada bermacam-macam fesyen, bermacam-macam design.. Sehinggakan naik rambang mata kita dibuatnya.. Kalau tak percaya jom tengok gambar di bawah...

Sumber : Klik Di Sini

Ini baru sebahagian gambar tudung-tudung yang diiklankan di laman web TudungSiComel.com

Nak tengok lebih banyak Design, boleh klik pada link laman web di atas.. 

Sekarang ni bangun jer tidur, kaum wanita dah boleh Window Shopping dihadapan Komputer tanpa perlu keluar rumah untuk mengunjungi Shopping Complex...

Dapat jimatkan masa.. Jimatkan tenaga.. Boleh luangkan lebih banyak masa di rumah.. menyediakan makanan berbuka puasa untuk suami dan anak-anak.. Betul tak? hehehe..

Oklah...

Sekiranya anda teringin nak Window Shopping Koleksi Tudung kanak-kanak yang Comel.. Saya syorkan anda klik pada banner di bawah... 

160x600px

0 comments:

Post a Comment

Iklan Paling Diminati..

Iklan Percuma (125X125)

Iklan Percuma (468 x 60)

Lazada Malaysia

Ilmu Pelaburan

Info Keluarga

Pemasaran Internet

Iklan Percuma (150X150)

Ruangan Iklan Secara Percuma Di Blog Discount Hari2

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan Selamat Datang..dan ribuan Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog ini.

Tujuan blog ini diwujudkan adalah untuk memberi peluang kepada orang ramai untuk mengiklankan perniagaan mereka secara PERCUMA..

Kepada rakan-rakan yang berminat untuk meletakkan iklan di blog ini.. jangan segan silu untuk menghubungi saya menerusi email atau menghantar sms kepada saya seperti berikut:

email: nuargto@gmail.com
H/P : 0165425547

Anda boleh menghubungi saya menerusi perbualan telefon hanya apabila berada di luar waktu bekerja. Tetapi saya syorkan anda menghantar sms kepada saya terlebih dahulu..

Pengiklanan di blog ini adalah percuma sahaja. Terdapat 4 ruangan pengiklanan yang boleh anda pilih seperti berikut:

1) Iklan pada Post (boleh letakkan gambar dan penerangan produk/hartanah). Iklan anda akan turut dikongsikan di Fanpage Discount hari2
2) Banner bersaiz 468 X 60
3) Banner bersaiz 150 X 150
4) Banner bersaiz 125 X 125

Iklan anda akan disiarkan selewat-lewatnya dalam tempoh 7 hari selepas maklumat pengiklanan saya terima..

Semoga usaha anda meletakkan iklan di Blog Discount Hari2 akan memberi manfaat kepada anda..

"Blog Discount Hari2 sentiasa berusaha untuk memberikan yang terbaik kepada anda"

Sekian, Terima kasih..

(Muhamad Anuar Bin Marsib)
Admin
Blog Discount Hari2

Koleksi Blog Saya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...