Iklan Terkini

Sertai Kami di Facebook

Monday, November 17, 2014

Bagaimanakah Mykad Smart Shopper dapat membantu rakyat Malaysia?

0 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Satu soalan menarik yang saya terima daripada seorang kenalan yang berminat nak tahu...

Bagaimanakah Mykad Smart Shopper dapat membantu rakyat Malaysia?

So, ada sesiapa yang dapat membantu saya memberikan jawapannya?

Jawapan yang dapat saya berikan...

...

 ....

Mykad Smart Shopper (MSSP) dapat membantu orang ramai menikmati diskaun diantara kedai-kedai yang telah menyertai program ini?


Banyak ke bilangan Kedai yang telah menyertai Mykad Smart Shopper (MSSP)?

Anda rasa banyak ke tak?

...

....

Saya memberi peluang kepada anda sendiri untuk mencari jawapannya... Tapi saya akan tunjukkan caranya...

Anda mempunyai sebuah telefon bimbit bukan?

Sekarang anda install MSSP Discover ke dalam HP anda secara PERCUMA.. samada melalui Google play atau App Store..




Dah Install?

Sekarang anda sudah boleh semak di telefon bimbit anda, kedai-kedai yang ada menawarkan diskaun yang terletak berhampiran dengan kawasan tempat tinggal anda.. 

Mudah bukan?

Ok.. Sekarang cuba anda pergi ke kedai tersebut, mengikut petunjuk laluan yang terdapat pada telefon bimbit anda..

Contohnya...

Sekarang anda telah pun sampai ke kedai tersebut...

Sila pastikan di kedai yang anda kunjungi ada memaparkan logo Mykad Smart Shopper (MSSP)..


Contoh premis perniagaan yang ada memaparkan logo Mykad Smart Shopper

Semasa anda melakukan pembayaran, sila tunjukkan mykad anda.. Mykad anda akan dapat berfungsi seperti anda menggunakan Debit kad atau Kredit Kad..



Keadaan ini hanya boleh berlaku setelah anda mengaktifkan Mykad anda.. 

Sudahkah anda mengaktifkan Mykad anda?

Sekiranya belum... sila sms kepada saya nama penuh, no. Kad Pengenalan (Mykad), no. telefon, email dan alamat ke nombor 016-5425547... 

Saya akan mengaktifkan Mykad anda dalam tempoh 24 jam, setelah maklumat dihantar kepada saya.. Pengaktifan MYkad adalah PERCUMA sahaja..

Lepas itu, barulah Mykad anda boleh digunakan untuk mendapatkan harga diskaun dan mengumpul mata gamjaran seperti dalam gambar di bawah...

Gunakan Mykad anda untuk mendapatkan harga Diskaun

Tunggu seketika sehingga cashier memberikan resit harga diskaun dan jumlah mata ganjaran yang berjaya dikumpul kepada anda..


Hah... dah dapat dah pun resit bayaran..

Tengok tu berapa harga diskaun yang terdapat dekat resit tu?


Kemudian, jangan lupa semak Point terkumpul yang telah berjaya anda perolehi...


Kumpul point sikit-sikit lama-lama jadi bukit... Bila point terkumpul dah banyak nanti, boleh tebus dengan hadiah-hadiah yang disediakan..

Cara nak kumpul lebih banyak point?

Berbelanjalah dengan kerap dengan menggunakan Mykad anda di kedai-kedai yang telah menyertai program ini... Saya percaya, satu hari nanti kedai-kedai tersebut akan berada di sekeliling anda..




Projek Mega : Mykad Smart Shopper ini mendapat pengiktirafan daripada MDEC, MSC dan disokong sepenuhnya oleh Jabatan Pendaftaran Negara (JPN)..

Sehingga kini, projek pintar ini telah mendapat beberapa anugerah seperti yang terdapat dalam gambar di bawah:


Projek Mykad Smart Shopper memberi keuntungan kepada tiga pihak iaitu:
  1. Pengguna Mykad yang terdiri daripada 30 juta rakyat Malaysia
  2. Pemilih premis perniagaan yang mahu perniagaan mereka dipromosikan kepada semua pemegang Mykad
  3. Ejen yang mengaktifkan Mykad secara PERCUMA dan mendaftarkan premis perniagaan menyertai program ini


Walau di mana kedudukan anda sekarang ini... sama ada anda merupakan pemegang Mykad, atau anda merupakan pemilik premis perniagaan, atau anda merupakan ejen Mykad Smart Shopper... Anda tetap mendapat keuntungan apabila menyertai program ini... 

Win-win situation untuk ketiga-tiga pihak..

Nak tahu lebih lanjut tentang keuntungan yang berjaya diperolehi oleh setiap pihak, boleh baca pada gambarajah proses di bawah:



Harap anda boleh faham...

Kalau tak faham boleh tanya kepada saya.. dengan menghubungi saya menerusi talian 016-5425547

Nak jumpa pun boleh... Kita boleh setting masa dan tempat.. Boleh kita berborak panjang lebar tentang kelebihan Mykad Smart Shopper yang anda ingin tahu... ;)

0 comments:

Post a Comment

Iklan Paling Diminati..

Iklan Percuma (125X125)

Iklan Percuma (468 x 60)

Lazada Malaysia

Ilmu Pelaburan

Info Keluarga

Pemasaran Internet

Iklan Percuma (150X150)

Ruangan Iklan Secara Percuma Di Blog Discount Hari2

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan Selamat Datang..dan ribuan Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog ini.

Tujuan blog ini diwujudkan adalah untuk memberi peluang kepada orang ramai untuk mengiklankan perniagaan mereka secara PERCUMA..

Kepada rakan-rakan yang berminat untuk meletakkan iklan di blog ini.. jangan segan silu untuk menghubungi saya menerusi email atau menghantar sms kepada saya seperti berikut:

email: nuargto@gmail.com
H/P : 0165425547

Anda boleh menghubungi saya menerusi perbualan telefon hanya apabila berada di luar waktu bekerja. Tetapi saya syorkan anda menghantar sms kepada saya terlebih dahulu..

Pengiklanan di blog ini adalah percuma sahaja. Terdapat 4 ruangan pengiklanan yang boleh anda pilih seperti berikut:

1) Iklan pada Post (boleh letakkan gambar dan penerangan produk/hartanah). Iklan anda akan turut dikongsikan di Fanpage Discount hari2
2) Banner bersaiz 468 X 60
3) Banner bersaiz 150 X 150
4) Banner bersaiz 125 X 125

Iklan anda akan disiarkan selewat-lewatnya dalam tempoh 7 hari selepas maklumat pengiklanan saya terima..

Semoga usaha anda meletakkan iklan di Blog Discount Hari2 akan memberi manfaat kepada anda..

"Blog Discount Hari2 sentiasa berusaha untuk memberikan yang terbaik kepada anda"

Sekian, Terima kasih..

(Muhamad Anuar Bin Marsib)
Admin
Blog Discount Hari2

Koleksi Blog Saya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...