Iklan Terkini

Sertai Kami di Facebook

Thursday, June 28, 2012

Quran Digital Read Pen My Qalam

0 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Alhamdulillah. Nampaknya tidak lama lagi kita akan mula berpuasa. (buat umat Islam seluruh dunia). Ramadhan yang bakal tiba membuka peluang untuk kita beribadat kepada-Nya.


Antara amalan yang dijanjikan ganjaran di sana, adalah dengan bacaan ayat suci Al-Quran. Tidak kira ianya untuk kita atau sebagai hadiah kepada sesiapa yang kita mahukan...

Sempena Ramadhan yang bakal tiba saya perkenalkan kepada anda..


Quran Digital Read Pen My-Qalam (klik Di SIni)


Ianya mempunyai 11 kelebihan yang patut anda miliki dan hadiahkan kepada ibu/ayah, saudara mara atau rakan-rakan anda...

Mari kita lihat kelebihan Quran Digital Read Pen My Qalam ini:


1) Produk Quran Digital My Qalam ini lulus JAKIM. 35 panel dari JAKIM telah menilai dan menyemaknya. Anda lihat bukti yang disertakan dalam Quran ini. Bukan calang-calang orang yang menyemaknya!2) Ianya diluluskan oleh Kementerian Dalam Negeri (KDN). Lulus di bawah akta percetakan! Surat bertulisan Jawi dari KDN anda boleh dapati dari bahagian akhir naskhah Quran ini. Cop
KDN dan juga pelekat Hologram juga adalah bukti ianya lulus dari KDN.3) Ianya buatan Malaysia, dari pengilang sah Muslim di Malaysia. Orang Melayu Islam. Cuma software sahaja diimport dari China. Pembuatan di Malaysia.IANYA SANGAT MESRA PENGGUNA!Ya, begitu mudah menggunakannya!4) Pen ini menggunakan CHARGER. Cas 4 jam, kita boleh pakai untuk tempoh masa yang panjang juga. Tak perlu bazirkan duit beli bateri lagi seperti model-model sebelum ini yang ada di pasaran.5) Ia memiliki fungsi bacaan WORD by WORD yang sangat membantu dalam mempelajari tajwid dan juga sangat sesuai untuk mereka yang baru dalam bacaan Quran. Very friendly!6) Terdapat bacaan 6 Qari mashyur yang boleh kita ikuti. Mereka adalah:
  • Ibrahim Ahmed Mir Mohammadi
  • Sheikh Abdul Rahman Al-Sudais
  • Sheikh Sa'ad Al-Ghamdi
  • Sheikh Mahir Al-Muayqal
  • Ahmed Ali Al-Ajmi
  • Sheikh Mahmoud Khalil Al-Husary

Hanya gunakan pen pada Quran, kita boleh menukar bacaan-bacaan Qari yang kita inginkan.


7) Memiliki terjemahan dalam Bahasa Melayu. Bukan saja pada Quran, tapi juga terdapat pada buku DOa, Panduan Solat, dan juga pada index bacaan.8# Hanya gunakan pen pada Quran, kita boleh memilih Qari, terjemahan bahasa, stop and play, dan juga rekod suara. Boleh bandingkan suara bacaan kita yang telah direkod dengan bacaan dari Qari-Qari yang ada. Cara belajar yang baik kan? :)9# Andai kita berada dalam perjalanan? Naik bas? Memandu jauh? Kita juga boleh gunakannya dengan memilih fungsi bacaan secara terus pada index. Dan sekali sekala, kita boleh dengar MP3.10# Kita boleh gunakan kabel USB untuk memindahkan lagu-lagu nasyid kegemaran dalam komputer kita.11# WARRANTY diberikan pada kita dalam masa setahun. (waranty pada software PEN). Tak perlu risau!Nak dapatkan Quran Digital ini?untuk diri sendiri, keluarga atau hadiah kepada rakan?Sekiranya anda berminat, boleh tempah di sini sekarang:Terima kasih kerana sudi memilikinya hari ini.. Semoga anda berjaya memperolehi banyak manfaat daripadanya.. 


Sekian,
Team My-Qalam.com,
Di bawah syarikat JaMaL Online Marketing,
No 66-2, Jalan Tasik Utama 5,
Medan Niaga Tasik Damai,
Sungai Besi 57000 Kuala Lumpur.
HP - 010-533 0095
Emel - 
sales@my-qalam.com

0 comments:

Post a Comment

Iklan Paling Diminati..

Iklan Percuma (125X125)

Iklan Percuma (468 x 60)

Lazada Malaysia

Ilmu Pelaburan

Info Keluarga

Pemasaran Internet

Iklan Percuma (150X150)

Ruangan Iklan Secara Percuma Di Blog Discount Hari2

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan Selamat Datang..dan ribuan Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog ini.

Tujuan blog ini diwujudkan adalah untuk memberi peluang kepada orang ramai untuk mengiklankan perniagaan mereka secara PERCUMA..

Kepada rakan-rakan yang berminat untuk meletakkan iklan di blog ini.. jangan segan silu untuk menghubungi saya menerusi email atau menghantar sms kepada saya seperti berikut:

email: nuargto@gmail.com
H/P : 0165425547

Anda boleh menghubungi saya menerusi perbualan telefon hanya apabila berada di luar waktu bekerja. Tetapi saya syorkan anda menghantar sms kepada saya terlebih dahulu..

Pengiklanan di blog ini adalah percuma sahaja. Terdapat 4 ruangan pengiklanan yang boleh anda pilih seperti berikut:

1) Iklan pada Post (boleh letakkan gambar dan penerangan produk/hartanah). Iklan anda akan turut dikongsikan di Fanpage Discount hari2
2) Banner bersaiz 468 X 60
3) Banner bersaiz 150 X 150
4) Banner bersaiz 125 X 125

Iklan anda akan disiarkan selewat-lewatnya dalam tempoh 7 hari selepas maklumat pengiklanan saya terima..

Semoga usaha anda meletakkan iklan di Blog Discount Hari2 akan memberi manfaat kepada anda..

"Blog Discount Hari2 sentiasa berusaha untuk memberikan yang terbaik kepada anda"

Sekian, Terima kasih..

(Muhamad Anuar Bin Marsib)
Admin
Blog Discount Hari2

Koleksi Blog Saya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...