Iklan Terkini

Sertai Kami di Facebook

Monday, June 4, 2012

Abang Ensem Di Mata Aku..

0 comments
Pakar pelaburan hartanah terkenal iaitu Abang Ensem sedang menganjurkan Contest "Abang Ensem di Mata Aku di blog beliau yang tengah femes satu Malaysia tu.. Jadi saya menjemput anda untuk turut serta dalam contest tersebut.. mana tahu ada rezeki boleh menang hadiah utama berupa sebiji rumah 50% daripada hasil jualan ebook beliau dari 1 hingga 10 Jun 2012..

Banyakker hasil jualan ebook beliau dalam tempoh tersebut?? 

Boleh tahan jugalah.. Rekod jualan ebook beliau sebelum ini hampir mececah RM1,000 dalam tempoh 10 hari..Tapi, berita yang agak kurang enak untuk didengar.. beliau masih belum mendedahkan jumlah jualan yang berjaya diperolehi pada minggu lepas.. Kasi suspen ler gamaknyer tu..
Best ker ebook beliau sehingga boleh terjual??
Ebook beliau berkisar tentang info, teknik, kaedah dan strategi dalam pelaburan hartanah.. Nak tahu best ke tak, Boleh klik di sini.. Dah baca baru boleh tahu best ke tak??
Beliau terkenal sebagai seorang pelabur hartanah yang terkenal setelah berjaya memiliki ‘beberapa’ buah rumah sewa ,walaupun masih belum jadi atuk muda lagi. Beliau berkongsikan kisah kejayaan beliau dalam 4 buah ebook seperti di bawah..  Dengan harapan supaya lebih ramai anak muda sebangsa dengan beliau dapat menceburi bidang ini.

Jadi, tanpa membuang masa lagi, saya menjemput anda semua untuk menyertai contest ini.. Kata orang tuah ayam nampak di kaki.. Tuah manusia siapa yang tahu.. 
Mana tahu ada rezeki anda menang hadiah utama.. Boleh belanja saya beli sebuah rumah ebook beliau..
Untuk menyertai "contest" ini, anda hanya perlu lakukan perkara berikut:
  1. Tulis satu entri ‘jujur’ di blog anda dengan tajuk “Abang Ensem di Mata Aku”. Anda bebas untuk memuji atau mengkritik individu dan juga blog ini dan di dalam entri tersebut. Anda juga bebas menggunakan kreativiti anda untuk menulis dan mencantikkan entri anda.
  2. Selepas itu, anda hendaklah meletakkan link penyertaan anda di ruangan komen di bawah dan juga di wall fanpage abangensem.com di Facebook.
  3. Kemudiannya mintalah rakan-rakan anda untuk LIKE entri yang anda pamerkan di wall fanpage tersebut kerana 30% dari markah anda bergantung kepada berapa banyak jumlah LIKE yang anda terima. Baki 70% markah pula akan diadili menerusi tulisan anda.
Tarikh Tutup Penyertaan :
Ianya akan berlangsung selama 20 hari bermula dari 1 Jun 2012 sehingga 20 Jun 2012. Pemenang akan aku umumkan pada tarikh hari lahir beliau iaitu pada 27 Jun 2012..
Selamat Mencuba..

P/s: Apalah agaknya rahsia AE sehingga boleh menjadi jutawan dalam usia yang masih muda??

0 comments:

Post a Comment

Iklan Paling Diminati..

Iklan Percuma (125X125)

Iklan Percuma (468 x 60)

Lazada Malaysia

Ilmu Pelaburan

Info Keluarga

Pemasaran Internet

Iklan Percuma (150X150)

Ruangan Iklan Secara Percuma Di Blog Discount Hari2

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan Selamat Datang..dan ribuan Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog ini.

Tujuan blog ini diwujudkan adalah untuk memberi peluang kepada orang ramai untuk mengiklankan perniagaan mereka secara PERCUMA..

Kepada rakan-rakan yang berminat untuk meletakkan iklan di blog ini.. jangan segan silu untuk menghubungi saya menerusi email atau menghantar sms kepada saya seperti berikut:

email: nuargto@gmail.com
H/P : 0165425547

Anda boleh menghubungi saya menerusi perbualan telefon hanya apabila berada di luar waktu bekerja. Tetapi saya syorkan anda menghantar sms kepada saya terlebih dahulu..

Pengiklanan di blog ini adalah percuma sahaja. Terdapat 4 ruangan pengiklanan yang boleh anda pilih seperti berikut:

1) Iklan pada Post (boleh letakkan gambar dan penerangan produk/hartanah). Iklan anda akan turut dikongsikan di Fanpage Discount hari2
2) Banner bersaiz 468 X 60
3) Banner bersaiz 150 X 150
4) Banner bersaiz 125 X 125

Iklan anda akan disiarkan selewat-lewatnya dalam tempoh 7 hari selepas maklumat pengiklanan saya terima..

Semoga usaha anda meletakkan iklan di Blog Discount Hari2 akan memberi manfaat kepada anda..

"Blog Discount Hari2 sentiasa berusaha untuk memberikan yang terbaik kepada anda"

Sekian, Terima kasih..

(Muhamad Anuar Bin Marsib)
Admin
Blog Discount Hari2

Koleksi Blog Saya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...